Hi! Leuk dat je op mijn site kijkt. Ik ben Annop, een jonge fotograaf uit Rotterdam. In 2013 heb ik mij ingeschreven bij de kamer van koophandel.  Ik wou het ondernemerschap proeven als marketeer en grafisch ontwerper. Fotografie en beeld zijn belangrijke, vaak overlappende takken van sport met mijn werkzaamheden. Op een gegeven moment is dit mij meer gaan trekken en concentreer ik me daarom graag meer op fotografie. Bij mij gaat dit hand in hand met grafisch ontwerpen en beeldbewerking!

Protogy is een woord dat een aantal andere woorden combineert. “Pro” staat voor professioneel, “tog” is een populaire verbastering van “photographer” en de “y” maakt er een verkleinwoord van voor de vorm. Een professionele houding en professionele kwaliteit zijn ook precies wat je van mij kunt verwachten.

Missie

Als portretfotograaf wil ik het beste uit mensen naar boven halen en dit op beeld vastleggen, zonder afbreuk te doen aan de werkelijkheid. Als grafisch ontwerper voor reclames wil ik een eerlijker schoonheidsbeeld scheppen met natuurlijkere foto’s van personen. Voor bedrijven verzorg ik voor hun reclame alles vanaf de beeldopname tot het eindproduct. Geen aparte fotograaf en aparte ontwerper meer, maar iemand die gedurende het hele proces betrokken is.

Visie

Het onwerkelijke, onhaalbare westerse schoonheidsideaal moet dichter bij de werkelijkheid komen te liggen.