Afgelopen zondag heb ik een enorm leuke shoot gedaan met Shiaya Costumes (Cosplay). We zijn er speciaal voor naar Hilversum geweest en wegens de complexiteit van het kostuum heeft het model zich met behulp van een vriendin in de bossen omgekleed. Tussen de hondenuitlaters, hardlopers en paardenmeisjes!

Guild Wars

Het thema van de cosplay shoot was Guild Wars en het kostuum is een real-life reproductie van het Arah armour, de light versie. Je kan het kostuum zien op deze foto’s!

shiaya-blog-preview
Tijdens de shoot hebben we lekker kunnen experimenteren. Onder andere met gesimuleerde gekleurde rook (flitser + kleurpoeder, 100% biodegradeable), die echter wat moeilijk meewerkte. Uiteindelijk is het toch allemaal gelukt en hebben we een hele mooie natuurlijke achtergrond met een stukje mystiek! Het model werkte goed mee en wist mooie poses aan te nemen en ook wat actieposes te doen. Deze shoot is verder geschoten met de intentie om er dingen bij te photoshoppen, namelijk magische aanvallen :P.

Het blijft spannend aangezien dit soort foto’s op een bijzondere manier gaat worden bewerkt, dus het is niet in een paar avondjes gebeurd. Maar tot die tijd hebben we wel wat behind the scenes materiaal hoor, enjoy!