Over

Bio

Hoi! Ik ben Annop Catsman, de fotograaf van Protogy. Altijd al heb ik wel een fascinatie gehad voor elektronische apparatuur, mooie portretten, geschiedenis en sinds de afgelopen jaren ook politiek. Ik ben van oorsprong een Zeeuw, opgegroeid in een rustig klein dorpje in Zeeland. Sinds 2012 woon ik in de grote havenstad van vele nationaliteiten: Rotterdam.

Fotografie is voor mij een passie en verbindende factor van al mijn interesses. Je kunt het extreem technisch maken en tegelijk met iets creatiefs bezig zijn, en je doet het zowel alleen als samen. Het hiervoor met regelmaat kennis maken met nieuwe mensen én samen een visueel idee neerzetten blijft toch wel het leukste. Je komt ook op plekken waar je anders nooit zou zijn geweest, en er is ruime afwisseling tussen buiten de deur zijn en achter je bureau zitten.

Hoewel fotografie niet mijn enige hobby is, is het wel de grootste. Ook speel ik wel eens gitaar of zing/schrijf ik nummers, doe ik twee sporten (Historical European Martial Arts en Airsoft) en experimenteer ik graag met koken en bakken. Hoewel ik een aantal vaste vrienden heb, spreek ik graag geregeld met nieuwe mensen af (ook internationaal) bijvoorbeeld door fotoshoots of via reizigersplatforms.